Yr!

Idag är jag yr. Nästan så att hela världen rör sig så idag skippar jag föreläsningen och stannar hemma. Tur att det bara är vetenskapsteori och vetenskapsfilosofi på schemat så att man inte missar något man inte förstår.

Imorse var det som vanligt stressigt, eftersom ingen av oss orkar gå upp före kl 7. Men barnen var för ovanlighetens skull ganska nöjda och när Gabriella fick ta på sig sin "hello Kitty" kjol var det bara glada miner. Det hade ju snöat också så det blev pulkor till dagis= ännu gladare barn!

På måndag ska jag och maken börja på "komet" och vi ser fram emot det båda två, vi är ganska säkra på att vi behöver detta. Enda "lilla" problemet är barnvakt. Vi kommer få hjälp 2 av 11 gånger av våra respektive föräldrar, sen får vi gå själva. Men det borde funka det med!

Ikväll kommer min lillasyster och min systerdotter (och guddotter!) hit och sover över till fredag. Ska bli kul att se dem!

Neee nu måste jag nog börja på min uppgift i vetenskapsteorin/filosofin. Skitkul. Typ.

Utmanad

Jag har blivit utmanad av lottiec:

4 av mina favoritprogram på Tv:
*
Lipstick jungel
* Arge snickaren
* Ugly Betty
* På spåret

4 saker jag gjorde igår:
*Pluggade (faktiskt!)
* tränade på friskis och svettis
* Tittade på Tv
* planerade veckans mat

4 saker jag längtar till(efter):
* Helgen
* Våren
* sommaren
* målvikten

4 favorit resturanger:
* Mother india
* Pasta etc
* Pitcher´s
*Nya peking

4 saker på min önskelista:
* Få tag i ett sommarjobb
* Att studierna går bra
* PENGAR (trött på att vara fattig student!)
* Renoverat hus


Här igen!

Har inte orkat skriva tidigare, det har varit fullt upp!

I helgen var jag och maken till Göteborg, utan barn, och sov på Barken Viking. himla mysigt! Det enda jag hade i huvudet inför resan var MAT. Och åt gjorde vi. Käkade lunch på en indisk restaurang som finns utanför Nordstan tillsammans med min svägerska och hennes man, sedan knallade vi runt lite på egen hand. Hamnade på ett café där jag tog en semla sedan checkade vi in på rummet.
Inför kvällens middag hade vi för ovanlighetens skull beställt bord på en restaurang i förväg. Pasta etc hette den, och maten var gudomligt god! Tog en bruchetta med tomatgojs till förrätt, huvudrätten bestod av kantarellrisotto, kycklingfilé fylld med gorgonzola, inlindad i parmaskinka och med gratinerad mozzarella på. Helt underbart! Blev såklart helt proppmätt men naturligtvis slank det ner iteliensk glass med krossad choklad till efterrätt...

Detta var på lördagen. Söndagen fyndade vi - trodde vi. ÅKte till backaplan och köpte tapeter till vardagsrum/matsal och barnens lekrum. Totalt kostade det 638 kronor, skitbilligt! De hade utförsäljning, halva reapriset. Dessvärre hade mitt mattegeni till make räknat heeelt fel när det gällde mängden - vi fick bara hälften av det vi egentligen behövde! Det hade väl inte gjort något om det inte var så att vi köpte allt som fanns kvar av våra tapeter! Gubben ringde runt som en galen igår för att få tag på mer, men det gick inte. Han kontaktade till och med ett tyskt företag! Nu får vi sätta upp vardagsrumstapeterna i kontoret och/eller i hallen nere istället. Och i lekrummet kommer vi måla ett par väggar så det löser sig. Men det är ju inte så kul.

Hörs!


RSS 2.0